Recenzije

9,0
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,0
Udobnost
8,7
Lokacija objekta
9,2
Sadržaji
8,5
Osoblje
9,5
Omjer cijene i kvalitete
8,9

Recenzije

    Steffi
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    5,0
    24. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Sanida
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    22. kolovoza 2017.

    Sigurno opet dolazimo!

    Ovaj objekat zasluzuje svaku pohvalu. Prvo lokacija je super, pravo mjesto za odmor, takodje cistoca i ljubaznost osoblja. Definotivno je uzivo sve bolje nego na slikama.
    Rastko
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    1. kolovoza 2017.
    krevet posebno udoban!
    Josip
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    23. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivan
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    14. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    26. lipnja 2017.
    Sve je bilo super. Prekrasan pogled na more i otoke, lijepo uređen vrt i cijela okućnica, blizina plaže. Osoblje jako ljubazno.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. lipnja 2017.

    Odlicno!!!

    Ugodan smjestaj. Prekrasna privatna plaza ispod objekta. Tih apartman.
    Ademir
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    29. svibnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Denis
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. listopada 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Grofba
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. listopada 2016.

    zelite da se odmorite- vila bozikovic

    strme stepenice koje vode prema plazi a ne vide se na vasoj ponudi
    super exstra
    almirh
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. rujna 2016.

    Savršeni vikend u Villi Božiković😀😀

    Izvrstan položaj objekta. Jako mirna lokacija s pogledom na more. Veoma cisto..i komforno..Besplatne ležaljke i suncobrani..I na kraju (ali ne manje važno)...SVE POHVALE ZA MATEU..KOJA JE BILA IZVRSTAN DOMAĆIN ZA VRIJEME NAŠEG BORAVKA..Vidimo se akobogda opet..
    Sandro
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    20. rujna 2016.
    Prelijepa i mirna lokacija, odlican pogled, cistoca objekta, ljubazno osoblje. Sve u svemu svaka pohvala...i rado bi se vratili ponovo.
    Lana
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    14. rujna 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Goran Varunek
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    2. kolovoza 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Dina
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    20. srpnja 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Herta
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    12. srpnja 2016.
    Osoblje jako simpaticno i usluzno. Polozaj savrsen, privatna plaza s lezaljkama i pogled na otoke. Smjestaj ugodan i cist. Sve pohvale!!
    nada
    xa

    Prosječna ocjena recenzija

    9,5
    27. svibnja 2016.

    Prezadovoljna odmorom i opet cu posjetiti ovaj objekat

    Sve je ekstra. Jedina zamjerka je sto u cijeloj Opstini nema ni jedne mesnice
    Sve mi se dopalo., cistoca objekta .ljubaznost domacina a posebno ljubaznost djevojaka koje su u objektu zaposlene.Lokacija odlicna.pogled prekrasan,