Opinie

9,0
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,0
Komfort
8,7
Lokalizacja obiektu
9,2
Udogodnienia
8,5
Personel
9,5
Stosunek jakości do ceny
8,9

Opinie

    Alicja
    pl

    Ocena

    8,8
    14 września 2017
    Doświadczyliśmy gwałtownej burzy w trakcie pobytu i mieliśmy przez to nieprzyjemny incydent, c- deszcz bez przeszkód dostał się do naszego pokoju pod drzwiami balkonowymi, myśleliśmy że zaleje nam całą podłogę. Pani, która tego wieczoru pełniła dyżur w recepcji nie mówiła w ogóle po angielsku i jedyne co wymyśliła w tej sytuacji to dała nam dużo ręczników. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło.
    Był to nasz drugi pobyt w tym obiekcie, byliśmy miło zaskoczeni ponieważ większość budynku i jego okolic było odnowionych. Plaża Villi Bozikovic wygląda najlepiej spośród wszystkich okolicznych plaż. Kuchnia była zaopatrzona we wszystko co jest niezbędne do gotowania.
    Małgorzata
    pl

    Ocena

    10
    25 lipca 2017

    Villa Bozikovic wspaniałe miejsce cudowni ludzie

    Wszystko
    Villa Bozikovic jest wspaniałym miejscem. Właściciele są przemili spędziliśmy tam najlepszy urlop w życiu. Wspaniała prywatna plaża, bardzo czysto, codziennie świeże ręczniki, leżaki materace do pływania. Wspaniałe miejsce każdemu polecam i pozdrawiam wszystkich którzy tam pracują.
    HURTOWNIA
    pl

    Ocena

    9,2
    1 października 2016

    wspaniale miejsce do wypoczynku we dwoje i dla osob ceniacych niezaleznosc

    Największą wadą było to, że w wietrzne dni śmierdzi trochę kanalizacja, jednak jest to chyba bolączką całej Chorwacji południowej. Restauracje w pobliżu wybitnie słabe i drogie jak praktycznie w całym Splicie. Żeby coś normalnie zjeść trzeba jechać do Omisa.
    Świetne miejsce na wypoczynek. Plaża i wszelkie potrzebne rzeczy na wyciągnięcie ręki. Bardzo czysto i schludnie. Miła i pomocna obsługa. Sklepy i piekarnie w bezpośrednim sąsiedztwie obiektu. Dobra baza wypadowa do zwiedzania Splitu,Trogiru czy Omisa.
    Aksamitka69
    pl

    Ocena

    9,6
    24 września 2016

    Zachwyceni.

    Miejsce oddalone od wiekszego centrum ale idealne dla szukajacych spokoju.
    Miejsce super! Z przepieknym widokiem z pokoju, tarasu posilkowego czy tarasu grillowego. Mimo pokoju dwuoosobowego jest dostep do otwartej, ogolnej kuchni w pelni wyposazonej. Prywatna plaza z lezakami oraz lagodnym wyczyszczonym wejsciem od kamieni, jezowcow, trawy itp. Codziennie zmieniane reczniki. Czysto i bardzo milo. Wrocilismy zachwyceni.
    para
    pl

    Ocena

    9,6
    19 września 2016

    był krótki ale zadowalajacy

    Dziwne ustawienie parkingu.
    Wszystko
    Marcin
    pl

    Ocena

    9,2
    30 czerwca 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    8,8
    25 czerwca 2016

    Cisza i spokoj

    Łazienka była bardzo malutka
    Bardzo miła obsługa, czyste pokoje, prywatna, cicha plaża oraz piękne widoki na morze i zachody słońca. Dobra lokalizacja, w okolicy kilka fajnych restauracji.
    pl

    Ocena

    9,2
    24 czerwca 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Rafał
    pl

    Ocena

    9,2
    16 czerwca 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.